Din cauza coronavirus ne suspendam activitatea. Stay safe!

Petrecerea baby shower

Baby shower este o petrecere cu daruri sau o ceremonie care are nume diferite în diverse culturi. Sărbătorește nașterea, nașterea preconizată a unui copil sau transformarea unei femei într-o mamă.


Termenul ”duș” se referă la faptul că mama însărcinată este ”spălată” cu daruri. Un obicei asemănător, numit bridal shower, pare să aibă numele provenit dintr-un obicei al secolului XIX, când cadourile erau puse într-un fel de umbrelă care atunci când se deschidea, ”spăla” mireasa cu daruri.  În mod alternativ, termenul se poate referi și la o primă prezentare a noului copil familiei și cercului de prieteni.


În mod tradițional, petrecerile de tip ”baby shower” se țin doar în cazul primului copil al familiei și sunt invitate numai femei. Activitățile în cadrul unor astfel de petreceri includ oferirea darurilor și anumite jocuri tematice. Jocurile practicate variază, uneori fiind jocuri standard precum bingo sau jocuri legate de tema sarcinii (ex: ghicește dimensiunile mamei, ghicește ce va fi copilul)


Invitații la astfel petreceri aduc daruri mărunte, iar mama este tratată cu răsfăț. Cadourile tipice sunt scutece, păturici, biberoane, hăinuțe și jucării. Se obișnuiește ca darurile primite să fie desfăcute în timpul petrecerii, gazda făcând adesea un joc din deschiderea lor.


Dacă ești invitată la o astfel de petrecere, află că noi ne-am gândit să te ajutăm. Am pus toate produsele într-un cadou complet ce conține scutece, jucărie, șosete, body, săpun organic pentru bebeluși.


Intră pe www.hello-bebe.ro și poți alege ce variantă de cadou crezi ca e cea mai potrivită pentru prietena ta.