Din cauza coronavirus ne suspendam activitatea. Stay safe!

Ce este tortul de pampers?

Ce este un tort de pampers? Ce conține? Cum se realizează? La ce ne folosește?

Tortul din pampers este un produs realizat din pamperși la bază și decorat cu diverse lucruri pentru bebeluși, puse în forme interesante pentru a crea un aspect atrăgător. Hello Bebe realizează torturi din pampers și alte cadouri pentru bebeluși doar pe bază de comandă, după specificarea tipului de pamperși ce se doresc a fi folosiți și vârsta bebelușului pentru alegerea corectă a mărimilor.

Pentru a vă da seama la ce ne referim cand spunem că folosim lucrușoare pentru bebeluși pe care le punem în forme interesante în produsele noastre, pentru a vă atrage rezultatul, am luat drept model tortul de mai sus, unde se observă că baza este realizată din pampersi și decorațiunile sunt niște brioșe ce conțin body-uri pentru bebeluși, un scutec de finet în formă de lumânare, șosete aranjate în formă de floricele.

Sunt practic genul de produse pe care le-ar cumpăra cineva cadou pentru un bebeluș, doar că sunt puse într-o formă frumoasă și interesantă, ca alternativă la a le oferi într-o pungă de cadou, ca atare.

Tort de pampers este o denumire generală pentru aceste tipuri de produse. Ele însă pot avea diverse forme: de landou, de coșuleț, de ghetuță. Toate, însă, sunt realizate pe același principiu: baza din pamperși și decorațiunile din diverse lucruri pentru bebeluși (body-uri, scutece de finet, șosete, păturici, babețici, jucării de pluș, etc).

 

Tortul din pampers, respectiv produsele realizate din pampers și lucrușoare pentru bebeluși, sunt cadoul ideal pentru evenimente precum: petrecere baby shower, naștere, botez, chiar și pentru tăierea moțului.